• ОНЕ со нова најатрактивна пост пејд понуда
  • Samsung LED телевизор за 0 денари
  • За твоите 100 денари добиваш 300 денари

ОНЕ со нова најатрактивна пост пејд понуда

Неограничени разговори и СМС пораки кон сите, 20 GB интернет и смарт телефон за само 599 денари месечно...

Повеќе

Samsung LED телевизор за 0 денари

Единствено во ОНЕ Samsung LED телевизор за 0 денари со фиксна, интернет и телевизија...

Повеќе

За твоите 100 денари добиваш 300 денари

Најатрактивна понуда во Македонија, повторно достапна во ОНЕ припејд и ЏаБест...

Повеќе